Pas unitat a AE Santa Eulàlia

Els passats dies 7 i 8 de novembre es va celebrar la sortida de pas d’unitat de l’Agrupament Santa Eulàlia, d’Alaior. Hi havia 20 llops/daines que havien de passar a r/g, i aquests, juntament amb els seus tres futurs caps, vam anar a dormir s’ermita de Macaret , on vam fer diverses activitats relacionades amb el seu pas per la unitat de llops/daines i vam fer balanç del que els havia aportat aquests tres anys dins l’Agrupament. L’endemà, van venir tots els membres de l’Agrupament (unitat de llops i daines, pares, conciliari, etc), i es va celebrar oficialment el pas d’unitat, organitzat per la unitat de llops i daines.

IMG-20151108-WA0020
Va consistir amb un conjunt de proves entre les que havies de pujar a un arbre, trepar per una corda, pujar a un tobogan ple de sabó… Va ser molt divertit!! Quan vam acabar tots de passar ses diverses proves (caps inclosos), ens van fer entrega de sa camisa blava i un diploma com a record del nostre pas per la unitat de llops i daines. Per acabar el dia, vam dinar tots junts davall es pinar de l’ermita de Macaret.
Ja fa tres anys que vam reobrir ses portes de s’Agrupament i es balanç no pot ser més que positiu! Ja tenim a 20 ràngers i guies i 25 llops i daines!!

A.E Santa Eulàlia.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *