Projecte de Jardineria. Voteu al Club Bonacompra.

 

guerrilla_gardeningL’Agrupament Escolta Sant Antoni Mª Claret de Ciutadella, presenta aquest projecte. Vos animam a que voteu!

Programa d’educació social mitjançant la pràctica de la jardineria, horticultura i el contacte amb la natura.

Projecte de jardineria/horticultura (tutelada per monitors) amb fins pedagògics i educatius no formals orientada sempre cap al desenvolupament personal, cognitiu i afectiu dels seus participants.

Les activitats triades pel projecte són sempre basats en la feina del camp: treballs forestals (Poda i desbrossament), construcció de paret seca, horticultura, floricultura. S´impartiran també coneixements tècnics no formals sobre manteniment d’edificis i zones; cria i manteniment de petits animals de granja; manteniment de piscines i petits embassaments; petites construccions i reparacions; primers auxilis.

Un dels objectius finals és dirigir als joves cap als estudis de grau mitjà específics a Menorca sobre producció agropecuària o jardinería que s’imparteixen a l’IES Pasqual Calbó de Maó.

 

banner_7a_votacionhttp://bonacompra.net/proyectos-solidarios/seccio-de-jardineria-i-manteniment-a-e-sant-antoni-m%C2%AA-claret-ade-escoltes-de-menorca

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *