Actes per la Pau.

Dissabte dia 14 de novembre ens vam despertar amb les notícies que arribaven de París: atemptats, morts, ferits… Els membres del consell d’agrupament de l’AE Tramuntana va pensar que era una bona ocasió per tractar el tema de la pau i la violència i implicar-nos en algun acte simbòlic.
A hora de començar el cau, ens vam ajuntar les dues unitats i vam posar-nos al dia (els més petits no estan pendents de les notícies). Una vegada informats del que havia passat, vam preparar cadascun un petit cartell amb un missatge de pau. Veureu que hi predominen els colors blau i vermell (per la bandera de França), però també el taronja i el verd; son missatges plens d’alegria!
Amb els R/G vam xerrar una estona més sobre el tema, remarcant la importància del diàleg per resoldre qualsevol tipus de conflicte. Un poquet abans de les sis, sortíem del cau en direcció a l’Ajuntament, on s’havia convocat un minut de silenci. Al final van ser uns quants més (de minuts), però tots els fiets i joves (molts ja acompanyats dels seus pares) es van portar molt bé. Després dels aplaudiments vam partir cap a casa, sabent que havíem treballat per aconseguir un món millor.

Glòria Mercadal
Cap de RG – Cap d’agrupament
AE Tramuntana – Maó

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *