XLIX Assemblea Ordinària Escoltes de Menorca

El passat divendres dia 25 d’octubre tingué lloc la XLIX Assemblea Ordinària d’Escoltes de Menorca – MSC , presidida pel seu president, Carlos López, acompanyat per l’equip diocesà.

Es va aprovar el pla anual del curs 19-20, destacant la gestió de l’associació de manera més austera possible, treballar per cercar un equip que agafi el relleu pel proper trienni, consolidar els elements bàsics de mètode amb tots els agrupaments, col·laborar a la recerca de nous caps i responsables i una diada del cap prevista per finals de març de 2020.

El pla de formació pel curs 2019-20 es va aprovar, i es preveuen realitzar 3 formacions internes, com el curs de maneig d’extintors, la trobada Brancaco i una formació en valors, així com la ja realitzada FoCa Inicial a finals de setembre. També s’informà que està en marxa el curs de monitor/a de temps lliure que ha tingut molt bona acceptació.

Pel que fa a l’escola de formació, es varen aprovar uns nous estatuts, adaptats a les noves normatives en quant a formació, com els cursos de monitor/a i director/a de temps lliure.

Es comptà amb la presencia de representants del Fòrum ETS Menorca, per explicar a que es dedica l’entitat, ja que un dels punts de l’ordre del dia era la incorporació d’Escoltes de Menorca al fòrum, fet que va ser aprovat pel plenari.

En donar per finalitzada l’assemblea, es va gaudir d’una picada de coques, pastes i beguda, preparada per l’AE Federico Pareja.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *