Vols ser cap escolta?

Cercam caps i responsables als agrupaments d’Escoltes de Menorca.

A partir de 18 anys que vulguin fer la tasca educativa en el mon de l’escoltisme.

Que els agradi la natura, treballar amb equip, fer amistats, aprendre…

No cal tenir experiència.

Faran una tasca de voluntariat, acompanyant a infants i joves, a ser persones compromeses amb la societat. Poden aprofitar, qui tingui pendent fer les pràctiques del curs de monitor-a i/o director-a de temps lliure.

També ens falten persones que vulguin fer tasques de secretaria, tresoreria, etc…
Per a més informació posar-se en contacte a: [email protected] o al 971 368 863 (dillluns a dijous de 9 a 13 h.)

L’escoltisme ha estat present des de principis del segle XX a la nostra illa, però va ser l’any 1971 quan va ser fundada l’associació Escoltes de Menorca-MSC passant per diferents etapes.

Actualment tenim en funcionament sis agrupaments situats a: Maó, Alaior, Migjorn Gran, Ferreries, i Ciutadella, que duen a terme una metodologia basada en el model educatiu promogut per Sir Robert Baden Powell que fa referència a tres eixos: FE, PAÍS i EDUCACIÓ.

Som un moviment d’educació integral de la persona que, sota la perspectiva de la paraula i el testimoni de Jesús es proposa educar persones lliures i responsables, obertes i solidàries, compromeses i crítiques.

Mitjançant la vida en petit grup, joves i adults viuen el compromís personal i col·lectiu, descobreixen i desenvolupen el seu potencial, i es converteixen en artesans del seu propi creixement. Junts avancen en la construcció d’una societat més justa i més humana.

Escoltes de Menorca, pertany al Moviment Scout Catòlic, que a la vegada es membre de la Federació Espanyola d’Escoltisme, representada al Moviment Scout Mundial.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *