Jamscout, una experiència per tota la vida.

Dia 22 de juliol, 61 infants i joves escoltes de Menorca vam partir, amb les motxilles carregades d’il·lusió, cap al Jamscout, el 1r Jamboree Nacional organitzat per MSC i que es celebrava a Covaleda (Soria). Hi vam participar l’Agrupament Escolta Sant Bartomeu de Ferreries, amb un grup de Ràngers i Guies i un grup de Pioners i Caravel·les, i l’Agrupament Escolta Santa Eulàlia d’Alaior amb un grup de Llops i Daines i un grup de Ràngers i Guies.

Dia 22 vam arribar a Covaleda amb moltes ganes de passar-ho bé i durant els 9 dies que vam estar al campament vam xalar de veritat.

Vam tenir l’oportunitat de conèixer gent tant d’Espanya com d’arreu del món, de fer moltes noves amistats i de conèixer altres maneres de viure l’escoltisme. Es van dur a terme moltes activitats: construccions, jocs al riu, jocs d’orientació, excursions, etc. Vam aprendre a dormir amb temperatures molt baixes (diuen que a Menorca feia molta calor), i a dutxar-nos amb aigua gelada (per refrescar bé les idees). Vam tenir algun ferit i alguna anada a la infermeria, però res que no es pogués arreglar amb una bona abraçada. Vam compartir amb altres agrupaments molts bons moments que sempre guardarem a dins el cor, moltes rialles i moltes vivències.

Però com ja sabem tot el bo s’acaba… i va arribar l’últim dia, dia de comiats, dia de llàgrimes i d’abraçades tan fortes que encara podem notar. Però malgrat haver deixat enrere una gran experiència, vam tornar a Menorca amb la mateixa il·lusió que quan havíem partit i amb les ganes de retrobar-nos amb els nostres per poder explicar-los tot el bé que ens ho vam passar i tot el que havíem viscut.

Contingent menorquí al Jamscout.
AE Santa Eulàlia – Alaior.
AE Sant Bartomeu – Ferreries.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *