Diada del Pensament – Connexió

CONNEXIÓ
Auto-coneixement i cohesió grupal

La Diada del Pensament, és una data marcada al calendari escolta arreu del món, que coincideix amb el naixement del fundador Sir Robert Baden Powell, i s’aprofita per fer una aturada amb l’objectiu de reflexionar i agafar forces per fer millor la tasca educadora.

És una activitat que s’ofereix a tota la societat, dirigida sobretot a educadors i educadores, pares i mares, i a tothom que l’interessi el món educatiu.

Enguany el grup organitzador és l’Agrupament Escolta Sant Bartomeu de Ferreries, que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Juvenil en Recerca, del mateix poble.

L’acte sota el títol CONNEXIÓ, a càrrec de na Betlem Gomila i consistirà en un taller vivencial de tècniques d’autoconeixement i cohesió grupal. Tindrà lloc el proper divendres dia 22 de febrer a les 20 h. al Centre Sociocultural de Ferreries, al carrer Beat Joan Huguet, 48 1r.

Aprofitem l’ocasió per animar a infants, joves i adults, en actiu o no als agrupaments, i tinguin el fulard, el portin posat, aquest dia 22 , en les activitats quotidianes del dia (escola, feina, esports,…). I si volen, fer-se una fotografia i compartir-la a xarxes amb #piensascout i #diadelpensamentescolta , i així celebrar aquest dia escolta.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *