Assemblea Escoltes de Menorca

El passat divendres, 27 d’octubre, va tenir lloc la 47ª Assemblea Ordinària de l’Associació Diocesana d’Escoltisme, Escoltes de Menorca, a la sala d’actes de la Casa de l’Església de Maó,.

Després de la benvinguda per part de la gestora, que durant 5 mesos ha regit l’entitat, es varen anar desenvolupant els punts de l’ordre del dia, tal com l’aprovació del balanç econòmic del curs passat.

En aquesta ocasió un dels punts rellevants de la jornada va ser la presentació de Carlos López Martí a la presidència de l’entitat, que va ser aprovada pel plenari.

Així mateix es presentà l’equip format per J. Bosco Martí consiliari, Joana Gonyalons com a secretària general, Maria Fedelich serà la tresorera, Aina Sastre exercirà de responsable dels caps d’agrupament, Anna Allés com a coordinadora de branques, Glòria Mercadal com a directora de l’escola de formació i Paqui Toral com a coordinadora de formació. Totes aquestes persones, junt amb el president, conformaran el nou Equip Diocesà d’Escoltes de Menorca pel proper trienni 2017-2020, que també va ser ratificat per l’assemblea.

Acte seguit es va presentar i aprovar el pla triennal, sota el lema NAVEGUEM TOTS JUNTS, que vol ser, en gran mesura, una continuïtat a la tasca realitzada l’anterior trienni i marcarà les fites a seguir els propers cursos.

En el següent punt es presentà i aprovà el pla anual pel curs 2017-2018 amb el qual es començaran a posar en marxa les propostes del pla triennal.

També es presentà el pressupost econòmic d’aquest curs i quedà aprovat per majoria absoluta.

A l’apartat d’informacions cal recalcar la proposta d’incorporació d’un nou agrupament; AE Sant Rafel a Ciutadella, que va deixar l’activitat fa ja uns anys i ara volen reprendre l’activitat seguint el mètode escolta.

Després del torn de precs i suggeriments, el ja nou president tancà la sessió i va convidar a tothom a la inauguració de la nova seu de l’associació, ubicada a la planta baixa de la Casa de l’Església, a Maó.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *