Taula Rodona organitzada per la unitat de Trucs de l’AE Sant Bartomeu de Ferreries.

DEBAT ELECTORAL FERRERIES 12 DE MAIG 2019

El Diumenge dia 12 a les 19h va tenir lloc aquesta iniciativa que va sorgir del grup de joves, la unitat de Trucs de l’Agrupament Escolta Sant Bartomeu, de Ferreries. Els joves trucaires, en aquesta etapa del mètode educatiu escolta, fan la descoberta de diferents entitats/associacions.

Aquesta tasca els va dur a conèixer els grups polítics de la localitat i aprofitant que s’està en època d’eleccions i que la majoria dels joves de la unitat, aquesta serà la primera vegada que votaran, van trobar molt interessant organitzar una taula rodona per els joves, així com fer-la oberta, perquè també tot el poble pogués conèixer que proposa cada partit per Ferreries.

Per dur a terme la taula redona els joves van contactar amb na Laura Pons Sales, per fer de moderadora, ella es Periodista de professió, ha fet feina a diferents diaris i també per la Revista de Ferreries, organitzant també i moderant debats com aquest.

Els ponents van ser n’Enriqueta Camps (Partit socialista PSOE), en Pedro Pons (Partit Popular) i na Joana Febrer (ENTESA).

Els temes van ser triats per els propis joves, tot i no poder tocar totes les àrees que hi ha a un ajuntament. La unitat de Trucs proposaren una sèrie de temes perquè els candidats poguessin donar a conèixer propostes i projectes que volen enfocar de cara a els pròxims 4 anys. El primer tema va ser explicar que fa el partit com a entitat dins Ferreries i quins objectius tenen, seguits altres temes que inquietaven als joves com: Penses treballar des de l’ajuntament les energies renovables i canvi climàtic?, Què es pot fer per tenir Ferreries més aclarit i que la gent sigui també més cívica?, Projectes per activitats infantils i casal de Joves?. Alternatives d’oci, prevenció a adicions, no només a drogues, si no també a aparells electrònics. Urbanisme i el creixement de Ferreries, així com també temes de Cala Galdana i la part de Serpentona que tot i ser de Ciutadella també preocupa a els ferreriencs.

Per acabar, es va fer un torn obert de paraules, així com una darrera ronda final per els candidats, per resumir el seu programa o enviar un darrer missatge a la població.

L’acte es va concloure amb el grup de trucaires, que van agrair l’assistència a totes les persones que hi havia a la sala, així com als tres candidats desitjant-lis sort, i a na Laura per assumir la responsabilitat com a moderadora del debat.

Unitat de Trucs
Agrupament Escolta Sant Bartomeu de Ferreries.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *