Propostes d’Acció. Llops i Daines A.E. Sta. Eulàlia.

Els llops i daines de l’A.E. Santa Eulàlia van estar preparant, per sisenses, les seves propostes d’acció per aquest any.
Dissabte dia 11 d’Abril, les van posar en comú de maneres molt divertides i originals; alguns d’ells van fer un power-point vivent, d’altres una representació i d’altres fins i tot van fer servir una televisió en 3D!
Van proposar moltes activitats divertides i educatives com fer la volta a Menorca, anar amb veler i muntar a cavall, anar d’escalada al rocòdrom de ferreries, i fins i tot fer un concurs de “Master chef” o de “La voz”.
Hi van participar també convidats ben especials, com una parella de “iaies” que no feien més que remugar, o un parell de ballarines que representaven i feien una petita demostració del campionat mundial de ballet clàssic.
Per acabar, tots en cercle vam començar un debat per mirar de posar-nos d’acord i escollir, entre tots, quina era l’acció que faríem el proper dia 2 de Maig.

És el primer cop que els nostres llops i daines realitzen aquesta activitat i, com a caps, els volem felicitar per la bona feina que han fet!
ENHORABONA A TOTS I TOTES!

A.E. Santa Eulàlia

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *