Sortida d’Intercanvi a Llucaquelba

El cap de setmana del 9 i 10 de maig es va realitzar una sortida d¡intercanvi entre tres agrupaments: l’AE Santa Eulàlia, l’AE Federico Pareja i l’AE Cristòfol Barber.
En aquesta acampada, que es va desenvolupar a Llucaquelba, un terreny que es troba al terme municipal d’Alaior, hi van participar Llops i Daines, els quals eren la gran majoria, i alguns Ràngers i Guies.

intercanvi_aese-aecb-aefp
Durant la sortida es van programar diferents activitats, com per exemple la “Fira de Jocs” que es va preparar per el diumenge matí. Aquesta fira constava de set estacions, i a cada una d’aquestes s’hi feia un joc o activitat diferents, entre els quals s’hi podia trobar: fer planters o nusos, la bandereta, una estació de danses, jocs dels sentits, etc.
L’objectiu d’aquest intercanvi era conèixer els diferents agrupaments participants i, per tant, fer noves amistats, juntament amb passar-ho molt bé. I finalment va ser una activitat molt enriquidora per tots els participants, per la qual cosa recomanem a els altres agrupaments que s’animin a fer-ne una.

AE Cristòfol Barber

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *