Brancaco 2015

El passat 21 i 22 de febrer vam fer una trobada de branques a santa Eularieta. Van acudir a la crida 28 caps de diferents agrupaments de l’illa. Les cartes de poquer i el conte de Alicia en el pais de les maravelles van servir de fil conductor durant tota la tobada.

L’activitat del capvespre va servir per posar en comú les normes que no haurien de faltar a cap Carta d’Honor d’una unitat. La vetllada la vam aprofitar per divertir-nos com més ens agrada: fent dançes que havien preparat els agrupaments, jocs i cançons.

El mati va costar un poc posar-se en marxa ja que la cafetera només feia dos cafés cada vegada i no massa bons. La activitat del matí ens va posar en la pitjor situació a la que un Cap es pot enfrentar: la rebaldia o mal comportament d’algun dels al·lots. Per grups vam representar algunes situacions confilctives intentant trobar-lis solució.

En aquesta trobada es va aconseguir un clima de bon abmient com en poques brancacos s’havia aconseguit. Només ens queda donar les gracies als Participants i a l’equip de pares de Santa Eulalia que ens van fer el dinar.

Una restreta de ma esquerra a tots.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *