FORMACIÓ ESPECÍFICA DE MÈTODE (FEM)

L’escoltisme es caracteritza per tenir un mètode educatiu específic. Per tal de que els nostres caps o futurs caps poguessin aprofundir més en el seu coneixement des de l’Escola de Formació es va apostar per organitzar un FEM (Formació Específica de Mètode), que va tenir lloc entre el 30 de gener i l’1 de febrer a Sant Joan de Missa.

En aquesta ocasió vam poder comptar amb la col·laboració de na Camil·la Sánchez i n’Àngels Masqué, de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, que es van encarregar de dinamitzar la formació durant tot el cap de setmana. Amb elles, els onze participants a la formació van poder treballar de manera pràctica diferents aspectes. El llarg camí s’inicia el divendres capvespre, i s’havien de superar diferents etapes per a poder arribar a descobrir tot el que ens esperava aquell cap de setmana. Les dinàmiques i jocs es combinaven amb l’anàlisi i la reflexió per a treballar el paper del cap i els diferents estils que podem trobar, els dinamismes i com aplicar-los, la pedagogia del projecte, la incidència de l’escoltisme en l’entorn social, etc.

Va ser un cap de setmana d’aprenentatge i enriquiment per a tothom. Però no volem deixar de destacar que van ser uns dies de coneixença i convivència. De moments de jocs i rialles i moments més tranquils, i també d’unió entre tots els participants.

El diumenge capvespre es van tancar les portes de Sant Joan de Missa i es va donar per acabat el FEM amb la satisfacció de veure les cares somrients de les persones participants. Des d’aquí només vull aprofitar per agrair a tots els participants i a les formadores la seva bona predisposició i les seves ganes de passar-ho bé en tot moment. I voldria també donar les gràcies als pares i mares de l’AE St. Antoni M. Claret per la seva col·laboració en la intendència.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *