Assemblea extraordinària, final de trienni.

Dissabte passat, es reuniren en assemblea extraordinària, caps, responsables, trucaires, simpatitzants, antics escoltes i convidats, que havia convocat Escoltes de Menorca, amb motiu del final de gestió de l’equip diocesà presidit per Francesc Bosch Taltavull.

S’inicià a les 20.20 h., a un dels locals de la parròquia Sant Antoni Mª Claret de Ciutadella.

S’aprovaren l’acte de l’assemblea anterior, la memòria anual i de formació del curs 2016-17, el balanç econòmic i la memòria del trienni 2014-2017.

Es presentà al plenari, el resum de l’enquesta que havien fet amb motiu del congrés Àurica, els kraals dels agrupaments.

Tal i com preveuen els estatuts, es constituí la gestora, formada per representants de cada un dels sis agrupaments en actiu, que s’encarregarà de gestionar l’associació fins el mes de novembre, ja que no hi va haver presentació de candidatura a la presidència.

L’assemblea es va finalitzar amb l’agraïment a tothom per part del president, en nom de l’equip diocesà, per aquests tres cursos i que va ser recíproc per part del plenari.

I després es passà al sopar de productes típics duits pels membres dels agrupaments de cada poble, aprofitant per saludar i conversar, i amb una mica de vetllada cantant cançons d’avui i de sempre.

 

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *