Trobada Escolta – Sant Jordi “No mirem cap al passat, mirem cap al futur”

Sant Jordi és el patró dels escoltes des del moment de la fundació per part de Baden Powell. El fet que coincideixi amb la festa del llibre i amb patronatges molt arrelats li donen encara una major dimensió.

Cada any, amb motiu del Sant Jordi, els escoltes de Menorca ens trobam en unes jornades de convivència, joc i reflexió, que giren entorn dels tres eixos: fe, educació i país.

L’agrupament escolta Cristòfol Barber, enguany és el responsable de preparar la trobada. Treballen des de fa mesos, amb il·lusió i preocupació perquè surti tot bé.

El lema triat per la trobada d’enguany és “No mirem cap al passat, mirem cap al futur!”.

Mirar al futur no significa partir de zero, com si la història comencés de nou amb nosaltres, tots els valors aportats per les generacions passades els hem de mantenir i potenciar. Valors que, per a nosaltres, neixen de la vida, mort i resurrecció de Jesús de Natzaret, que des dels apòstols s’han transmès de generació en generació. I també aprendre dels errors i equivocacions per evitar-los, doncs, els humans som fal·libles i sovint ens equivocam.

La trobada s’iniciarà el dissabte 27 a les 16:30 h. a la Plaça de l’Església des Migjorn Gran, amb la benvinguda i la celebració eucarística, per llavors dirigir-se fins a la zona d’acampada a Binigaus Vell on es procedirà a muntar les tendes i realitzar diferents activitats per grups fins l’hora de sopar. Aproximadament a les 21:45 h., s’iniciarà la vetllada. Un poc abans de mitjanit, un moment de reflexió per donar gràcies per la jornada viscuda i a dormir.

Ja diumenge de bon matí, i després d’un bon berenar, s’iniciaran les activitats del matí, que consistiran en reutilitzar diferents materials. A les 12 del migdia, es desmuntaran tendes i es partirà cap as Migjorn, on es dinarà i es durà a terme l’acte de cloenda de la trobada.

 

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *