Reviu ses llegendes.

Com cada any, tot el col·lectiu escolta, format per més de 280 fillets i filletes i joves, amb edats compreses entre els 8 i 17 anys i 110 caps i responsables, participen d’una trobada amb motiu del patró Sant Jordi.

Tindrà lloc els propers 29 i 30 d’abril a Son Sauret, al terme municipal des Migjorn Gran i per enguany el lema triat es, reviu ses llegendes, fent referència al migjorner Francesc d’Albranca, que va recopilar llegendes d’en primer.

La trobada serà al pla de l’església del poble amfitrió, per després, dirigir-se fins al lloc d’acampada. Els més grans arribaran fins a Binigaus. Al fosquet es celebrarà eucarístia, i després de sopar, les vetllades.

En sol demà, al matí, i després d’un bon berenar preparat pels pares i mares de l’agrupament des Migjorn, es preveuen diverses activitats i dinàmiques amb infants i joves. També s’ha organitzat una ruta pel poblat de Sant Agustí, amb els “antics escoltes” i simpatitzants.

Devers les dues, els pares i mares de l’agrupament de Ferreries, tindran les paelles apunt pel dinar.

I ja al capvespre, tornant al pla de l’església, tindrà lloc l’acte de cloenda de la trobada, entrega de records i el cant de “l’hora dels adéus”.

Una comissió formada per caps i responsables dels sis agrupaments en actiu actualment a Menorca, s’ha encarregat de l’organització d’aquesta trobada.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *