Assemblea Extraordinària de “desescalada”

Equip diocesà sortint, en plena assemblea.

Amb totes les mesures de seguretat recomanades, s’ha dut a terme aquest diumenge dia 7 de juny l’Assemblea Extraordinària convocada per l’Associació Diocesana d’Escoltisme – Escoltes de Menorca.

En aquesta ocasió, a més dels punts habituals de les aprovacions dels comptes, les revisions dels plans triennals i anuals, s’han presentat algunes de les accions de cara a la celebració del 50 aniversari de l’entitat. Ja hi ha en marxa l’edició d’un llibre amb la història de l’associació, un mata-segells commemoratiu pel dia de l’aniversari (30 de gener), l’organització d’un Sant Jordi extraordinari, i algunes altres accions que molt prest s’aniran anunciant per part de la comissió encarregada de l’organització.

Un altre dels punts importants de l’ordre del dia ha estat el canvi d’equip diocesà pel proper trienni 2020-2023, amb el lema «Deixarem la terra adobada pel nostre esforç» Per unanimitat es va reelegir a Carlos López com a president. Completen l’equip, Joan Mercadal com a consiliari, Maria Fedelich, com a tresorera; Anna Allès, amb el càrrec de coordinadora de branques; Clara Fedelich i Ernest Coll, coordinació de formació; i Antoni Florit, com a director de formació.

Part de l’equip diocesà elegit el passat diumenge.

L’equip sortint ha fet un agraïment a caps i responsables per la tasca que porten a terme dia a dia amb infants i joves, que són qui de veritat donen vida a l’associació. Així mateix, s’ha agraït a les persones que han col·laborat per fer possible moltes de les activitats que ha realitzat l’entitat educativa durant els darrers tres anys de mandat de l’equip directiu.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *