ALIANCES PER LA PAU, DIGNITAT PER A TOTS.

15-00073b_IDP2015_poster_SP_221 SETEMBRE – DIA INTERNACIONAL DE LA PAU.
“Exhorto a totes les parts bel·ligerants a que retirin les armes i estableixin la fi de les guerres a nivell mundial. A ells em dirigeixo per dir-lis que posin fi a la mort i a la destrucció, i creïn els espais necessaris per a una pau duradera”. Aquest és el missatge del Secretari General de la ONU amb motiu d’aquest dia internacional de la PAU.
Cada 21 de setembre es celebra el Dia Internacional de la Pau. L’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides, que aquesta dia es dedica a reforçar els ideals de la pau a totes les nacions i pobles del mon.
Enguany el lema es “Aliances per la pau, dignitat per a tots”, amb la finalitat de ressaltar l’importància que tots els grups socials treballin junts per aconseguir la pau. La tasca de les Nacions Unides no seria possible sense les aliances que es varen formar abans de la seva fundació i els milers d’aliances que es formen tots els anys entre els governs, societat civil, el sector privat, els grups de creients i altres organitzacions no governamentals necessàries per que l’Organització pugui assolir els objectius del futur.
El lema de la celebración de este año es «Alianzas para la paz, dignidad para todos», con el fin resaltar la importancia de que todos los grupos sociales trabajen juntos para lograr la paz. La labor de las Naciones Unidas no sería posible sin las alianzas que se formaron antes de su fundación y las miles de alianzas que se forman todos los años entre los gobiernos, la sociedad civil, el sector privado, los grupos de creyentes y otras organizaciones no gubernamentales necesarias para que la Organización pueda lograr los objetivos del futuro.
L’ONU convida a les nacions i pobles a que compleixin una aturada d’hostilitats durant tot aquest DIA i a que també ho celebrin per mitjà de l’educació i la sensibilització del públic sobre tots els temes relacionats amb la pau.
(via www.un.org)

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *