ACCIONS A L’A.E. SANTA EULÀLIA

Un altre cop, els llops i daines de l’A.E.Santa Eulàlia d’Alaior, ens hem posat en feina per fer-vos arribar un breu resum de com han anat i com s’han duit a terme les accions que vam proposar durant el curs.

Les acciones varen ser presentades a partir de teatres, power points i representacions.
Entre tots vam exposar les nostres opinions i seguidament vam triar-les a partir de consens.


De totes les que es van presentar, n’hem pogut dur a terme diverses; en concret, un total de quatre. Aquestes han estat: un concurs musical “La voz scout”, un concurs culinàri “Masterchef scout”, un tram de Cami de Cavalls i una activitat d’escalada al rocòdrom de Ferreries.

Per fer-ho, hem fet servir diversos caps de setmana.
En primer lloc, un dissabte, vam poder fer “La voz Scout” i “Masterchef Scout”. Son Putxet va ser l’escenari escollit per dur a terme aquestes dues accions.
Tots vam cantar i ballar, va ser molt divertit. Però no ens hem s’oblidar del concurs de cuina! Vam haver de fer, per sisenes, un “Dit i fet”! Que bé que ens ho vam passar! I que bons!!!

La següent acció la vam portar a terme al rocòdrom de Ferreries. Tots junts vam compartir moments i experiències molt emocionants. Va ser molt divertit; fins i tot vam fer carreres!

Finalment, la última acció que hem portat a terme ha estat la de caminar un tram de camí de Cavalls, aprofitant la jornada del “Clean up the mead” per a fer-ho.
El tram escollit va ser des de Cala’n Porter fins a Son Bou.
Aprofitem per dir també que l’activitat del Clean up the Mead va resultar ser més senzilla que l’any passat, ja que vam trobar menys brutícia que en la de l’any anterior.

Totes les accions ens han ajudat a trobar-nos amb alguns dels nostre límits i a aforontar-nos a les pors i aprendre a treballar en equip. Per altre banda ha estat molt divertit i inspirador. Va ser una manera de aprendre una mica més de nosaltres mateixos i mateixes.

Com a propostes de millora, creiem que gauriem d’haver tingut més preperació.
Llops i daines A.E. Santa Eulàlia.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *