Volta solidària a Menorca nedant.

En Joan López nedador amateur, tresorer de l’AE Sant Antoni Maria Claret i representant de la Coordinadora de persones amb discapacitat s’ha proposat fer la volta a Menorca nedant i per etapes amb fins solidaris: fomentar, les donacions de sang, fomentar la consciència i cura del medi Marí i ajudar a una ONG. En Joan, de 31 anys que pateix des de naixement una paràlisi cerebral que el dificulta en l’execució de moltes activitats bàsiques de la vida diària i s’ha proposat donar la Volta a Menorca nedant en etapes de 5 km a celebrar un cop al més en primavera i fins a tardor, el que el portarà a completar el seu repte si tot marxa sobre el previst en 6 anys!

El dissabte 3 acompanyat sempre els seus amics de l’A.E. Sant Antoni Maria Claret i amb el suport de la secció de Caiacs del CNC amb en Josep Lluís Moles al davant va poder nedar en una hora i 50 minuts de sa Cala des Frares fins a Cales Piques on la presència de borbs i les condicions canviants del vent i mar aconsellaren posar punt i final a l’etapa.

Aquesta volta és possible gràcies a la col·laboració tècnica i el suport del Club Nàutic Ciutadella, Aquasphere i el seu representant a els Illes en Toni Croix qui equipa al nedador i als socorristes amb material esportiu (ulleres, aletes i neopré, gorros i boies de senyalització d’aigües obertes a en Joan) i als socorristes que l’acompanyen. El paladar, Weider, Galp / grup DLO, Queso Mahon Menorca, Olives Rosselló i Diaz Servei. Agrair també la col·laboració del Consorci de residus urbans de Menorca i la FBSTIB.

A lo millor també t'agrada...

1 resposta

  1. Francesc ha dit:

    Molts ànims Joan!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *