Vivències d’un campament

La primera setmana d’Agost, es va dur a terme el campament de l’Agrupament Escolta Sant Bartomeu, enguany amb la col·laboració i participació de l’Agrupament Escolta Federico Pareja. Just apunt d’acabar els dies de convivència, el responsable de l’agrupament acollit escrivia aquestes paraules:

“Estimats Llops, Daines, Ràngers, Guies i Caps de l’Agrupament Sant Bartomeu;

En Aquesta Setmana de Campament de ‘CALÈ MIQUÈ 15è‘ que hem compartit, m’he sentit molt integrat, com un més entre voltros.

He dormit a les vostres tendes, he menjat amb els vostres coberts, hem nedat a la mateixa platja, ens hem pinxat amb els mateixos cards, ens hem embrutat amb la mateixa terra i fins i tot ens hem dutxat junts, si no fos per els colors del meu fulard, no ens podrien distingir.

A tots voltros us voldria donar les gracies per aquesta oportunitat de part meva i de les dues Daines, el Llop i la Guia del nostre agrupament que heu adoptat durant aquesta semana.

Sense voltros, ni la feina dels cuiners i pares voluntaris, no hauriem pogut fer el pallasso, desxifrar codis estranys, caminar per la corda fluixa, aprendre a fer malabars, a fer meditació a les tantes del vespre, a jugar a cartes en les estones buides fins al punt d’inventar-nos un nou joc que hem batiat amb el nom de “Picarol”.

Per totes aquestes coses i moltes més:

Moltes Gracies.”

Jordi Calafat
CAP D’AGRUPAMENT FEDERICO PAREJA

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *