TU TAMBÉ VAS SER ESCOLTA?

fotoaguaitnov-15

Imatge d’una de le trobades escoltes a Es Castell.

Fa un parell de dies ens vam reunir alguns antics membres de l’Agrupament Escolta Àngel Ruiz i Pablo des Castell, més que res, per poder informar-nos de la situació de l’escoltisme al poble i sobretot perquè l’agrupament no quedi en l’oblit i que les generacions venidores puguin gaudir d’aquesta educació en el lleure.

Si fem compte enrere i ens remuntam a l’any 1976, podrem veure aquell grupet d’al·lots, encapçalats per en Josep Sastre, que començaven a conèixer aquest moviment educatiu de l’escoltisme. L’any 1986, l’agrupament va celebrar el seu 10è aniversari, van ser moltes les coses que es van preparar per celebrar aquesta efemèride, però no us cregueu que la cosa va acabar aquí. L’any 1996, els nostres 20 anys, també van ser especials: fotos, anècdotes… L’any 2001, l’agrupament va voler tornar a recordar els seus orígens, accions, projectes, empreses, sortides, campaments… vint-i-cinc anys d’un treball fidel amb els fillets/es, adolescents i joves des Castell.
Ara al 2015 i a les portes del 2016 hauríem de poder celebrar el nostre 40è aniversari de manera especial, de manera divertida, de manera escolta…

Han estat molts anys de compartir, de moments d’eufòria, de moments d’èxit, de dificultats, de desànims… Però a més de mirar al passat i recordar amb agraïment tots aquells que hem treballat dins l’agrupament, volem mirar cap al futur. Volem que l’escoltisme a Es Castell, torni a estar obert al poble i ofereixi una alternativa als fillets/es i joves, un estil de vida engrescador i autèntic.

Recordau la frase del nostre fundador Baden Powell, “Escolta un dia. Escolta per sempre”
Per tot açò, volem fer una crida a tots aquells escoltes que han passat per l’Agrupament Àngel Ruiz i Pablo des Castell, no podem deixar perdre l’oportunitat que el nostre poble quedi orfe d’una educació de lleure alternativa. Ens retrobarem el dia 3 de gener de 2016, a Sant Joan des Vergers i així poder cridar ben fort que l’escoltisme a Es Castell encara és viu i vol seguir així.

Ens podeu seguir al facebook: aeangelruizipablo

ESCOLTES SEMPRE A PUNT
Ade Serra, Gonçal Seguí i Xavier Martín (antics membres de l’A.E. Àngel Ruiz i Pablo – Es Castell.)

1 resposta

  1. Juli Segura ha dit:

    El dia 5 de gener 1976 vaig anar a la parroquia d’Es Castell i despres de ratlla amb en Bep Satre vem quedar per iniciar el grup escolta.
    Despres de 40 anys m’omple d’alegria sapiguer que encara es viu. He vist aquesta pagina web avui 14 de febrer, bon día, perqué formar part d’aquest agrupament em va fer enamorar-me de s’illa, que consider com la meva terra. Tot i que visc a sa peninsula, a Tarragona, m’agradaria estar al corrent del que feu.
    Una abraçada
    Juli Segura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *