Racó Escolta. La Crida a donar la flama.

(publicat dia 13 desembre 2014 al Diari Menorca)

As Migjorn ha tornat l’escoltisme després de vuit anys i l’agrupament escolta Cristòfol Barber ha tornat a obrir les seves portes per oferir formar part del moviment a tots els al•lots i al•lotes que es vulguin apuntar a aquesta nova aventura.
Aventura és una paraula que descriu a la perfecció aquest nou projecte que ara comencem. Tot i anar una mica a les fosques, ja que tot això és nou per nosaltres, ho afrontem amb molta il•lusió i moltes ganes.
Per ben iniciar aquest camí de nou hem volgut organitzar l’acte de La Llum de Pau de Betlem, un símbol de pau i fraternitat, i l’arribada de la llum arreu. Aquesta llum neix a una cova de Betlem d’on la va a buscar un fillet, que la porta fins a Àustria. A Menorca també arribarà. Aquest any cinc membres de l’agrupament, en representació dels agrupaments menorquins, van a cercar-la a Madrid.
Tot i que no es vegi hi ha molta gent que treballa per fer possible que la Llum arribi fins a Menorca. En primer lloc una delegació de Scouts MSC va a recollir-la a Viena, per després translladar-la fins a Madrid. Des d’allà la representació d’Escoltes de Menorca la farà arribar fins aquí amb vaixell i es repartirà entre els diferents agrupaments.
El lema d’aquest any és “La crida a donar la flama”. I és que aquesta Llum té un gran significat per tots nosaltres, representa molts valors que els escoltes defensem, entre d’altres el més important, sempre estar apunt. Per tant, hem d’estar apunt per aquesta crida, per repartir i compartir aquesta llum.
Celebrarem l’arribada d’aquesta flama el dissabte 20 d’aquest mes. Serà as Migjorn a partir de les 17 hores. Per aquest motiu els caps de l’agrupament convidem a tothom a participar en aquesta celebració, ja que l’hem preparat amb molta dedicació i, sobetot, amb molta il•lusió. Sempre apunt!

AE Cristòfol Barberllumpau_menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *