PER MOLTS D’ANYS!

Arribats a 2016, Escoltes de Menorca compleix el seu 45è aniversari. Sí, 45 anys! són moltes coses les viscudes en tot aquest període i molta la gent que ha passat per la nostra associació. Són tants i tants els escoltes escampats arreu de la nostra estimada illa, i tants els que han col·laborat en construir el que avui dia és Escoltes de Menorca!

Des d’aquest article de premsa, ens volem dirigir a totes les persones, que de manera voluntària han donat un moment de la seva vida per l’escoltisme i també a tots aquells que ho estan fent ara, per donar-los el més sentit dels agraïments.

El present d’aquesta associació de 45 anys d’antiguitat, que aglutina a 8 agrupaments, més de 260 infants i joves, i més de 100 caps i responsables, passa per un moment d’evolució, de canvi en el seu funcionament, de creixement, de descoberta, de compromís en vistes del futur de l’entitat. Es fa necessari caminar noves rutes, i aprendre d’altres entitats que també aporten una important ajuda a la societat en que vivim.

Entre totes aquestes coses, una de les que més ens ocupa ara mateix, és l’aspecte econòmic, i intentem posar en marxa mecanismes d’autofinançament.
És per això, que estem impulsant una campanya de SIMPATITZANTS D’ESCOLTES DE MENORCA.

carnet_WEB

SIMPATITZANT, pot fer-se qualsevol persona, i la forma de ser-ho és molt senzilla. A la nostra web (https://www.escoltesmenorca.org/carnet-simpatitzants), hi podreu trobar tota la informació i també la butlleta d’alta com a simpatitzant. Una vegada emplenada aquesta butlleta, es pot fer arribar a la nostra oficina o a qualsevol dels nostres agrupaments.
Una vegada fet això, rebreu un carnet de simpatitzant i diferents materials i informacions de la nostra associació (calendari, revista interna Aguait, …). També, tindreu accés i descomptes a les nostres activitats i cursos de formació.

Tot això i altres detalls, ho teniu ben especificat a la nostra pàgina web, o bé, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant l’oficina que tenim a Maó (Pl. Reial, 10, 1º pis – 971 368 863 – [email protected]).

Entre tots, amb les vostres aportacions, permetrem que Escoltes de Menorca, segueixi desenvolupant les seves activitats amb infants i joves, fomenti serveis cap a la societat menorquina, mantingui l’escola de formació,… molts més dels 45 anys que ara complim com entitat.

Moltes gràcies per la vostra atenció, i també gràcies per avançat a tots aquells que us feu SIMPATITZANTS D’ESCOLTES DE MENORCA.
ADE – Escoltes de Menorca – MSC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *