Campanya Voluntariat Escolta

Campanya Voluntariat Escolta

Campanya Voluntariat Escolta, per trobar caps i responsables.

L’Associació Diocesana d’Escoltisme ha posat en marxa una campanya orientada a incorporar caps i responsables als 7 agrupaments escoltes de l’illa.

El voluntariat és una de les figures imprescindibles pel funcionament d’una entitat com Escoltes de Menorca.

No es podrien educar a infants i joves sense el referent de caps i responsables. I tampoc es podria dur a terme tota la gestió dels agrupaments i l’associació, ja que la tasca paral·lela a les activitats del cau dels dissabtes, també s’ha de fer, i la majoria de les vegades recau en les mateixes persones.

Augmentant el número de responsables també es donarà oportunitat a molts fiets i fietes, que es queden fora d’inscripció per manca de caps.

Aquest curs han passat pels agrupaments unes 450 persones, sense comptar la participació constant de les famílies que s’impliquen, ajudant en la majoria de les activitats.

La metodologia escolta es basa amb que els protagonistes son els infants i joves, essent, elles i ells qui decideixen les activitats a realitzar, junt al cap o monitor/a escolta que els acompanya.

Per formar part de l’equip humà d’Escoltes de Menorca l’únic que es demana és tenir 18 anys o més, no cal tenir titulació. Des de l’escola de formació es realitzen diferents mòduls, tallers, cursos… Dotant de coneixements al voluntariat que realitza diverses tasques als agrupaments, escola de formació, oficina tècnica, etc…

Si us interessa formar part de la família escolta, podeu posar-vos en contacte a: [email protected] o al 971368863 (horari d’oficina: dilluns a divendres de 9 a 13 h.), i us informarem.

A lo millor també t'agrada...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *