Carnet Simpatitzants

portada diptic

Benvolguts amics i amigues,

Us proposem fer-vos SIMPATITZANTS d’Escoltes de Menorca!! Posem en marxa un projecte destinat a aconseguir autofinançament pel sosteniment l’associació i el desenvolupament de les seves activitats.

Es tracta d’un carnet de simpatitzant, que us aportarà uns petits beneficis a canvi d’una molt preuada ajuda econòmica per la nostra entitat. Una quota anual de 30€, que es destinarà a cobrir despeses de funcionament i manteniment de l’associació, a la formació dels caps i responsables, a ajudar a aquelles famílies amb dificultats a l’hora de pagar la matrícula d’un infant o jove, a fomentar els projectes de servei i interacció social, …

El futur de la nostra societat està en mans de les noves generacions d’infants i joves, i aquest projecte permetrà a l’escoltisme, seguir oferint una opció educativa de qualitat en el temps de lleure, per acompanyar el creixement de persones vàlides i compromeses en la defensa de valors encaminats a deixar el món una mica millor de com l’hem trobat.

Aquesta i molta més informació, així com el formulari d’inscripció i formes de fer-lo arribar, la podreu trobar clicant aquí.

Moltes gràcies per la teva atenció.

A.D.E. Escoltes de Menorca-MSC

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.